Τουρκία

Η Μπεσίκτας έδιωξε 21χρονο παίκτη επειδή έχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών!

Ο Εμιρχάν Ντελιμπάς αποτελεί παρελθόν από την Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να θεωρεί ανάρμοστο το γεγονός πως έχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών.

Παρελθόν από την Μπεσίκτας αποτελεί ο Εμιρχάν Ντελιμπάς. Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου και από τον Γενάρη του 2022 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, ο λόγος που βγήκε το διαζύγιο δεν είναι αγωνιστικός και προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα. Ο Ντελιμπάς αποχώρησε από την Μπεσίκτας διότι διαθέτει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών, κάτι που η διοίκηση θεωρεί μη αποδεκτό για έναν ποδοσφαιριστή της. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συναντήσει πολλές φορές κάποιον αντίστοιχο λόγο για λύση συμβολαίου κάποιου παίκτη με ομάδα, με ορισμένα σάιτ της γειτονικής χώρας να απορούν επίσης.

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμιρχάν Ντελιμπάς με κοινή συμφωνία. Ευχόμαστε στον Εμιρχάν Ντελιμπάς επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x