Τουρκία

Απαντάει στα «μπαμ» Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε με Ρέμπιτς η Μπεσίκτας!

Την μεταγραφή του 29χρονου Κροάτη εξτρέμ, Άντε Ρέμπιτς, από τη Μίλαν, ολοκληρώνει η Μπεσίκτας!

Μπορεί η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε να είναι οι ομάδες της γειτονικής μας Τουρκίας που έχουν στρέψει πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα με τις έως τώρα κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα της Μπεσίκτας να... απαντήσει!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «αετοί» έφτασαν σε συμφωνία με τη Μίλαν για την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ, Άντε Ρέμπιτς, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μίλαν.



Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, το deal των δύο ομάδων έκλεισε μόλις στα 2 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια επιπρόσθετα μπόνους, ενώ ο Ρέμπιτς θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε 31 εμφανίσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Χάιντουκ, Φιορεντίνα, Λειψία, Βερόνα και Άιντραχτ.



Έτσι, οι τουρκικές ομάδες συνεχίζουν να μεταγραφικά «μπαμ», αφού να θυμίσουμε ότι η Γαλατά έχει κλείσει τους Ζαχά, Ικάρντι, Ανχελίνο, ενώ η Φενέρ έχει ανακοινώσει μεταξύ άλλων τους Τζέκο και Τάντιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x