Τουρκία

Ισόπαλο το ντέρμπι Μπεσίκτας-Φενέρμπαχτσε, απομακρύνεται η Ευρώπη για τους «μαύρους αετούς»!

Χαμένη ευκαιρία για την Μπεσίκτας που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ, ενώ έχασε ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Μπεσίκτας υποδέχτηκε την Φενερμπαχτσέ για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να κλειδώσουν και μαθηματικά τη 2η θέση, ενώ απομακρύνονται οι ελπίδες για Ευρώπη για τους γηπεδούχους.

Η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, με τον Φίλιπ Νόβακ να καταφέρνει να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντεστάνογλου στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δύο λεπτά αργότερα η Μπεσίκτας ο σκόρερ των φιλοξενούμενων, σε μια προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα, αυτή βρήκε στο χέρι του μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μισί Μπουτσουαγί και η εκτέλεση του κατέληξε στο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα, που κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρασίντ Γκεζάλ στο 31’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπεσίκτας προσπάθησε να κάνει διαχείριση του σκορ και να έψαχνε μια ευκαιρία, για να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο οι προσπάθειες της δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x