Τουρκία

Σε συζητήσεις με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αλ Μουσράτι η Μπεσίκτας

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπράγκα για τον άλλοτε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Αλ Μουσράτι.

Ένα από τα ονόματα που είχε απασχολήσει εντόνως τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν σίγουρα εκείνο του Αλ Μουσράτι της Μπράγκα.

Παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει από πλευράς «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση του 27χρονου Λιβανέζου χαφ, η υπόθεση τελικώς δεν προχώρησε, με τους Πειραιώτες να καλύπτουν το κενό στον άξονα με την προσθήκη του Αντρέ Όρτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε «τιτίβισμά» του ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Αλ Μουσράτι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού η Μπράγκα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!

Να θυμίσουμε πως στη γείτονα χώρα, το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται στις 11 του μήνα, για αυτό και υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες από πολλές τουρκικές ομάδες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x