Τουρκία

«Η UEFA θα αποβάλει τη Φενέρ αν επιλέξει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα»

Ρεπορτάζ της Fanatik αναφέρει πως εφόσον η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα λόγω των συμβάντων με την Τράμπζονσπορ, η UEFA αναμένεται να την αποβάλει από τις διοργανώσεις της.

Προ ημερών το τουρκικό ποδόσφαιρο έκανε τον γύρω του κόσμου, αλλά όχι για καλό λόγο. Αφορμή στάθηκαν τα τεράστιας έκτασης επεισόδια στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα, με οπαδούς των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να έρχονται στα χέρια και να έχουν μάχες σώμα με σώμα.

Τα ρεπορτάζ είναι καθημερινά από τη γειτονική χώρα σχετικά με τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν από όλες τις πλευρές. Μία σκέψη από τη μεριά της Φενέρ, όπως διατυπώθηκε διά στόματος του Αλί Κοτς, είναι η αποχώρηση από τη Super Lig σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές της τιμωρηθούν για τα επεισόδια. Κάτι που θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου και λίγες ημέρες πριν τα διπλά ματς για τα προημιτελικά του Europa Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Fanatik, η Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να σκεφτεί διπλά και… τριπλά το ενδεχόμενο αποχώρησης. Διότι σε ένα τέτοιο σενάριο, η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει με αποκλεισμό τα «καναρίνια» από τις διοργανώσεις της για τα επόμενα χρόνια. Και ασφαλώς το πλήγμα θα είναι τεράστιο για τον σύλλογο, ακόμη και σε θέμα πρεστίζ.

Προ ημερών το sportfm.gr σας είχε ενημερώσει για όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό ποδόσφαιρο μέσα από μια αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα. Μπορείτε εδώ να τα θυμηθείτε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x