Τουρκία

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Μαζουακού!

Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι το τελευταίο όνομα που ακούγεται στην Τουρκία για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μπεσίκτας.

Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που προέκυψε στη θέση του αριστερού μπακ αναζητά η διοίκηση της Μπεσίκτας, μετά την παραχώρηση του Ριντβάν Γιλμάν στην σκωτσέζικη Ρέιντζερς.

Στην Τουρκία έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για την διάδοχη κατάσταση του Τούρκου μπακ, με τελευταίο έναν παλιό γνώριμό μας.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Fanatik» αναφέρει πως η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος είχε αγωνιστεί πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό και τώρα παίζει στην Γουέστ Χαμ που τον έβαλε στην «transfer list» το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας έχουν αρχίσει να ψάχνουν τα δεδομένα για την υπόθεση του Κονγλολέζου αριστερού μπακ, ο οποίος είχε πάει το 2016 από την Ελλάδα στο Λονδίνο έναντι 7,1 εκατ. ευρώ.

Από τότε μετράει 128 ματς σε 6 σεζόν και, μάλιστα, έχει πετύχει και δύο γκολ. Ο τουρκικός σύλλογος εκτιμά πως η «δουλειά» μπορεί να γίνει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι η χρηματιστηριακή αξία του διεθνούς οπισθοφύλακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x