Τουρκία

Αμφίβολο το μέλλον του Ονιεκούρου στην Αδάνα λίγες ημέρες μετά την αγορά του από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Χένρι Ονιεκούρου στην Αδάνα Ντεμίρσπορ με 3,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο κόπηκε από την ευρωπαϊκή λίστα της τουρκικής ομάδας για τα ματς με την Κλουζ.

«Σύννεφα» για τον Χένρι Ονιεκούρου στην Αδάνα Ντεμίρσπορ! Ο Νιγηριανός εξτρέμ, ο οποίος προ εβδομάδων αποκτήθηκε από τον τουρκικό σύλλογο πληρώνοντας το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Τουλάχιστον αυτό γράφουν τα Μέσα στην πατρίδα του, αφού υποστηρίζουν πως ο αποκλεισμός του από την ευρωπαϊκή λίστα της τουρκικής ομάδας για τα ματς με την Κλουζ για τα προκριματικά του Europa Conference League αυτό δείχνει!

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την Αδάνα, όπου έπαιζε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και οι Τούρκοι έκαναν χρήση της οψιόν του, αγοράζοντάς τον. Τελικά, ο διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, φέρεται να μην είναι… σίγουρος στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Θα φανεί τις επόμενες ημέρες πιθανότατα, σχετικά με το πώς θα τον διαχειριστεί ο τεχνικός Πάτρικ Κλάιφερτ και η διοίκηση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x