Τουρκία

Έφαγε… τεσσάρα από την προτελευταία Πεντίκσπορ η Μπεσίκτας του Σάντος

Η Πεντίκσπορ αγνοούσε τη νίκη για πάνω από 2 μήνες, βρισκόταν στην προτελευταία θέση αλλά διέλυσε με 4-0 την Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος, στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του Πορτογάλου τεχνικού.

Η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του Φερνάντο Σάντος με την Μπεσίκτας στο τουρκικό πρωτάθλημα ήταν μια… παταγώδης αποτυχία! Διότι η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού γνώρισε τη συντριβή από την προτελευταία της βαθμολογίας, Πεντίκσπορ, με 4-0.

Η Πεντίκσπορ η οποία είχε να γευτεί τη χαρά των τριών βαθμών στη Super Lig από τις 11 Νοεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει 1-0 εντός έδρας της Σαμσουνσπόρ. Μάλιστα, παρά το τρίποντο, οι γηπεδούχοι παραμένουν προτελευταίοι στη βαθμολογία, αλλά αναρριχήθηκαν και μπορούν να ονειρεύονται πως η κατάστασή τους θα αλλάξει στη συνέχεια της σεζόν.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Ακμπουνάρ και Μάμε Τιάμ (σσ. ο πρώην του ΠΑΟΚ), έχοντας συμμετοχή στα γκολ της ομάδας τους. Ο Ναγίρ στο 4’ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Τιάμ, με τον Ακμπουνάρ στο 70’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος έγινε δημιουργός για το 3-0 του Μάμε Τιάμ στο 74’, αλλά και για το 4-0 που διαμόρφωσε ο Νούνο Σεκέιρα στο 82ο λεπτό.

Για την Πεντίκσπορ αγωνίστηκε επίσης ο Κάπελ που έχει περάσει από τον Παναιτωλικό και ο Τιράμ που έχει φορέσει τη φανέλα των Κέρκυρα και Ιωνικού, ενώ ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x