Τουρκία

Ψάχνεται και για Πεπέ η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας έχει θέσει ως στόχο την απόκτηση του Νικολά Πεπέ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων της Άρσεναλ για την ερχόμενη σεζόν

Και τον Νικολά Πεπέ έχει «βάλει στο μάτι» η Μπεσίκτας. Εκτός του Άλεξ Όξλειντ-Τσάμπερλειν, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ο τουρκικός σύλλογος πιέζει για την απόκτηση και του (επίσης με παρελθόν στην Άρσεναλ) Ιβοριανού εξτρέμ.

Το Sky Sports αναφέρει ότι οι συνομιλίες μεταξύ των «μαύρων αετών» και της Άρσεναλ έχουν ξεκινήσει, με τους Λονδρέζους να είναι θετικοί στην παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα.

Το συμβόλαιο του Πεπέ με τους «κανονιέρηδες» έχει μπει στον τελευταίο χρόνο ισχύος του και η Άρσεναλ είναι σαφές ότι θα προτιμήσει να τον πουλήσει φέτος, προκειμένου να μην τον χάσει άνευ αντιτίμου το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος μετακόμισε στο Λονδίνο το 2019 από τη Λιλ έναντι 83.6 εκατ. ευρώ, αποτελώντας τότε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Ωστόσο, δεν δικαίωσε ποτέ στο μέγιστο τις προσδοκίες πού υπήρχαν γύρω από το όνομά του.

Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στο Σαμπιονά και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νις, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές και 8 γκολ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x