Τουρκία

Αποκαλυπτικός Καζίμ-Ρίτσαρντς: «Ο Πίρλο άφηνε τους Ιταλούς να καπνίζουν στο ημίχρονο»

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβη ο Καζίμ-Ρίτσαρντς, σύμφωνα με τον οποίο ο Αντρέα Πίρλο άφηνε τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές του στην Καραγκιουμρούκ να καπνίζουν ακόμη και στο ημίχρονο!

Τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς ενδέχεται να τον θυμάστε από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό το 2012. Έκτοτε, ο διεθνής με την Τουρκία επιθετιός φόρεσε μπόλικες διαφορετικές φανέλες, με τελευταία εξ αυτών αυτή της Φατίχ Καραγκιουμρούκ πέρυσι.

Εκεί, έπαιξε υπό τις οδηγίες του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος έμεινε για μία σεζόν στον τουρκικό σύλλογο προτού επιστρέψει στην Ιταλία για να αναλάβει τη Σαμπντόρια.

Κι αν κανείς εκ των δύο δεν έκανε τη διαφορά, ο Καζίμ-Ρίτσαρντς κράτησε το γεγονός ότι ο Ιταλός προπονητής επέτρεπε στους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές να... καπνίζουν, μέχρι και στο ημίχρονο των αγώνων!

«Πολλοί Ιταλοί έπαιζαν χρόνια στην Τουρκία, αλλά με εξέπληξε όταν είδα τον τρόπο ζωής τους. Πέρυσι στην Καραγκιουμρούκ, πολλοί εξ αυτών κάπνιζαν. Σε ό,τι ομάδα είχαν παίξει παλιά οι προπονητές δεν το επέτρεπαν, όμως ο Πίρλο τους άφηνε.

Πρώτα τους είδα να καπνίζουν πριν τις προπονήσεις ή τα ματς, δεν τον ενοχλούσε καθόλου, τους το επέτρεπε. Όμως σοκαρίστηκα όταν τους είδα να το κάνουν ακόμα και στα ημίχρονα. Περίμενα να υπάρχει κάποια πειθαρχία, όμως κατάλαβα πως δεν υπήρχε τάξη κι έτσι όλα κατέρρευσαν σύντομα»
, τα λόγια του 37χρονου πλέον επιθετικού.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Φατίχ συνεχίζουν πέντε Ιταλοί, οι Μπιράσι, Στουράρο, Λασάνια, Τσεκερίνι και Παβολέτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x