Τουρκία

Προπονητής Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα: «Έχει χαρακτήρα νικητή και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τάσο Μπακασέτα μίλησε ο προπονητής του στην Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Έπλεξε το εγκώμιο του Τάσου Μπακασέτα ο προπονητής της Τράμπζονσπορ!

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μανίσασπορ για το Κύπελλο Τουρκίας, σε μια αναμέτρηση στην οποία σκόραρε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο Αμπντουλάχ Αβτσί ρωτήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή με χαρακτήρα νικητή, που δίνει τα πάντα στο γήπεδο.

«Ήρθαμε στην Τράμπζονσπορ την ίδια περίοδο. Έχουμε πολύ καλές ιστορίες. Ο Μπακασέτας είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης. Είναι ένας παίκτης που κάνει την προπόνησή του με χαρακτήρα νικητή, χωρίς να δείχνει τους τραυματισμούς του και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά, πριν αποφύγει να σχολιάσει την μετακόμιση του Μπακασέτα στους «πράσινους».

«Υπάρχουν φήμες. Προπονήθηκε με την ομάδα χθες. Θα είναι μαζί μας αύριο. Θα μιλήσουμε για το σαββατοκύριακο. Αλλά είναι ένας παίκτης που παίζει μέχρι να γίνει η μεταγραφή και δίνει τα πάντα μέχρι το τέλος. Αν ολοκληρωθεί, θα μπορώ να εκφραστώ πιο καθαρά. Έκανε πολύ σημαντικά πράγματα εδώ. Νιώσαμε πολύ καλά πράγματα εδώ. Λέγονται πράγματα, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x