Τουρκία

Σάντος: «Δεν περνάει από το μυαλό μου η σκέψη της παραίτησης από την Μπεσίκτας»

Αποφασισμένος να παραμείνει στο τιμόνι της Μπεσίκτας και να παλέψει για τους στόχους της ομάδας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος.

Δεν... λέει να σηκώσει κεφάλι η Μπεσίκτας, η οποία το βράδυ του Σαββάτου, γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας αυτή τη φορά με σκορ 2-1 στην έδρα της από την Αντάλιασπορ!

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, οι φήμες γύρω από το μέλλον του Φερνάντο Σάντος έχουν... φουντώσει για τα καλά, καθώς, η εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είναι αρκετά κακή.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μόλις τον περασμένο Γενάρη, εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για τους στόχους που έχουν απομείνει στη σεζόν, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται την παραίτηση.


«Έχω δουλέψει σε πιο δύσκολες και σύνθετες καταστάσεις στην καριέρα μου. Δεν περνάει από το μυαλό μου η σκέψη της παραίτησης. Έχουμε δύο στόχους, την τρίτη θέση και το κύπελλο. Θα περπατήσουμε για αυτούς τους στόχους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x