Τουρκία

Συγκλονίζει ο Σονί: «Αν είχα κοιμηθεί το βράδυ του σεισμού μπορεί να ήμουν κάτω από τα συντρίμμια»

Σε μια συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο Κέβιν Σονί, που αγωνίζεται δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στην τουρκική Χατάισπορ, αναφορικά με την νύχτα του σεισμού.

Ανατριχιάζει η μαρτυρία του Κέβιν Σονί για τον σεισμό στην Τουρκία!

Ο Καμερουνέζος επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στη Χατάισπορ, με δηλώσεις του στη «Fanatik», αναφέρθηκε στην νύχτα που ο εγκέλαδος χτύπησε τη γειτονική χώρα λέγοντας ότι θα μπορούσε να βρισκόταν ακόμη κάτω από τα συντρίμμια αν δεν ήταν ξύπνιος για να κάνει την προσευχή του, ενώ υπογράμμισε ότι λίγο πριν τον σεισμό μιλούσε με τον Κριστιάν Ατσού ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται.

Θυμίζουμε ότι η πιθανότητα επιστροφής του Σονί στον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς η Χατάισπορ δήλωσε πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, καθώς η πόλη έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί.

Η δήλωση του Κέβιν Σονί:

«Πιστεύω ότι είναι θαύμα που επέζησα. Είμαι μουσουλμάνος και πολύ θρησκευόμενος. Αυτό που με έσωσε ήταν να θέλω να περιμένω μέχρι τις 6:40 για να κάνω την πρώτη προσευχή της ημέρας. Γι' αυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Οπότε λέω στον εαυτό μου ότι αν είχα κοιμηθεί, σίγουρα θα πέθαινα. Οι πέτρες που έπεφταν ήταν τεράστιες. Φανταστείτε ότι ήταν ένα κτίριο δεκαεπτά ορόφων. Έτσι, και είχα κοιμηθεί, θα ήμουν νεκρός»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x