Τουρκία

Ξεκίνημα με «γκέλα» για τη Γαλατάσαραϊ - Διασυρμός για την Πεντίκσπορ στο ντεμπούτο του Τζαβέλλα

Η Γαλατάσαραϊ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Καϊσέρισπορ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τουρκίας, ενώ η Πεντίκσπορ διασύρθηκε με σκορ 5-1 από τη Χατάισπορ στο ντεμπούτο του Γιώργου Τζαβέλλα.

Με αρνητικό τρόπο ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου η Γαλατάσαραϊ!

Η «τσιμ μπομ» έμεινε στο 0-0 με την Καϊσέρισπορ, αρχίζοντας με «γκέλα» το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Το ντεμπούτο του στα εγχώρια ματς έκανε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έδωσε τη θέση του στον Μάουρο Ικάρντι στο 56'. Από την άλλη πλευρά, στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπαιξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, συμβάλλοντας και αυτός στο καλό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, δύσκολο ντεμπούτο έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η Πεντίκσπορ διασύρθηκε με 5-1 εντός έδρας από την Χατάισπορ, με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται ως βασικός και να αποχωρεί ως αλλαγή στο ημίχρονο, χωρίς να καταφέρει να δείξει καλά δείγματα.

Αντίθετα, πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η Κασίμπασα του Δημήτρη Γιαννιώτη, η οποία νίκησε με σκορ 3-2 την Ανκαραγκιουτσού, χάρη σε γκολ του Ουανές στο 90+3'. Βασικός για τους ηττημένος έπαιξε ο Στέλιος Κίτσιου, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x