Στην άκρη έκανε την περίπτωση του Μπρούνο Ονιεμαέτσι η Τράμπζονσπορ.
Ο τουρκικός σύλλογος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Νιγηριανό αριστερό μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά στράφηκε αλλού.
Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα της Τραπεζούντας έκλεισε τον Ματίας Λόβικ από την Πάρμα. Πρόκειται για Νορβηγό ακραίο αμυντικό, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις το πρόσφατο καλοκαίρι από τον ιταλικό σύλλογο.
Πλήρωσαν μάλιστα το ποσό των 6 εκατ. ευρώ στην Μόλντε για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο μπακ, αλλά μετά από 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, μετακομίζει στην Τουρκία.
?????? EXCL: Trabzonspor agree deal with Parma to sign Mathias Lovik as new left back, green light in place between clubs. pic.twitter.com/IN2VkTL6Jm
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 17, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






