Τουρκία

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Αβτσί η Τράμπζονσπορ!

Την πρόσληψη του Αμπντουλάχ Αβτσί ανακοίνωσε η Τράμπζονσπορ, με την τουρκική ομάδα να φέρνει πίσω τον τεχνικό που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021-22.

Τη δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη συνταγή επέλεξε για να βγει από το δύσκολο τούνελ του τελευταίου καιρού η Τράμπζονσπορ.

Η ομάδα των Μπακασέτα, Φούντα και Κουρμπέλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αμπντουλάχ Αβτσί, ο οποίος αντικατέστησε τον Νέναντ Μπιέλιτσα που είδε την πόρτα της εξόδου μετά το άσχημο ξεκίνημα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Αβτσί είχε οδηγήσει την ομάδα της Τραπεζούντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ενώ είχε κατακτήσει και δυο σούπερ καπ. Τον Μάρτιο του 2023 η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε, αφού ο Αβτσί είχε παραιτηθεί επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Τη φετινή σεζόν η Τράμπζονσπορ βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς και στο -12 από την πρωτοπόρο, Φενερμπαχτσέ και ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, με έναν προπονητή που ξέρει το υλικό της και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x