Τουρκία

Κέρασε… τεσσάρα στην επιστροφή του Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ!

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Τράμπζονσπορ επικράτησε με 4-1 της Καραγκιουμρούκ έχοντας βασικούς τους Μπακασέτα, Σιώπη, με τον πρώτο να επιστρέφει από την τιμωρία του.

Τεσσάρα γοήτρου για την Τράμπζονσπορ στην επιστροφή του Μπακασέτα! Η ομάδα του Μπιέλιτσα επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Καραγκιουμρούκ, έχοντας για βασικό τον Έλληνα μεσοεπιθετικό αλλά και τον Μανώλη Σιώπη.

Με τον Μπακασέτα να επιστρέφει μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

Ο Μπάρτρα μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Ντιανιέ ισοφάρισε. Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο μιας και ο Σεν στο 20ο λεπτό με αυτογκόλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Τράμπζονσπορ. Και λίγο αργότερα, στο 35’ ο Τρεζεγκέ με αδιανόητο πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα (3-1).

Ο Αιγύπτιος επιθετικός στο 51’ ξεχείλωσε το σκορ, με τον Ομούρ έξι λεπτά αργότερα να βάζει και πέμπτο γκολ για την Τράμπζονσπορ, αλλά να μην μετράει τελικά για οφσάιντ μετά την εξέταση του VAR.

Κάπως έτσι, το σκορ παρέμεινε στο 4-1 ως το φινάλε και η Τράμπζσονπορ πήρε μια ευρεία, αλλά γοήτρου, νίκη για την 33η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x