Τουρκία

Πήρε το ντέρμπι με την Μπασάκσεχιρ με πρωταγωνιστή Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ!

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Μπασάκσεχιρ (1-0), με τον Μπακασέτα να πετυχαίνει το γκολ της ομάδας του στο 21ο λεπτό.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη! H ομάδα της Τραπεζούντας αγχώθηκε αρκετά στο φινάλε του ντέρμπι με την Μπασάκσεχιρ, ωστόσο άντεξε και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη (1-0), που την ανέβασε στους 32 βαθμούς, στο -3 από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 21ο λεπτό ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τάσος Μπακασέτας υποδέχθηκε ωραία την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε ένα δυνατό σουτ με το «κακό» του πόδι, το δεξί, με αυτή να φεύγει από τον Μπαμπατσάν και το 1-0 να είναι γεγονός!



Στη συνέχεια της αναμέτρησης και ειδικά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, πίεσε ασφυκτικά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έφτασε σε 17 τελικές προσπάθειες, χωρίς αυτές να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την Τράμπζονσπορ να παίρνει μία τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x