Τουρκία

Χαμογέλασε με γκολάρα του Χάμσικ η Τραμπζονσπόρ κόντρα στην… ελληνική Σίβασπορ

Επέστρεψε στις νίκες η Τραμπζονσπόρ. Με ωραίο γκολ του Χάμσικ, η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη επικράτησε της Σίβασπορ των Γούτα και Χαρίση.

«Τρίποντο» για την Τραμπζονσπόρ με Χάμσικ. Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη επικράτησε 1-0 της Σίβασπορ των Δημήτρη Γούτα και Χάρη Χαρίση, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα, έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-0 εντός με Κασίμπασα, 2-2 εκτός με Μπεσίκτας).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε νωρίς ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 9ο λεπτό με γλυκό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για το πρώτο φετινό του τέρμα στη διοργάνωση.



Με αυτή τη νίκη, η πρωταθλήτρια έπιασε την Ντεμιρσπόρ στην κορυφή, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από Φενέρμπαχτσε και Μπασακσεχίρ, που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για τους γηπεδούχους, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν στο αρχικό σχήμα και έγινε αλλαγή στο 74’, με τον Μανώλη Σιώπη να παίρνει τη θέση του. Σε ολόκληρο το ματς αγωνίστηκε ο Γούτας, ενώ ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 63’ ο Χαρίσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x