Τουρκία

Χατζηγιοβάνης: Σκόραρε υπέροχο γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά απέτυχε να πανηγυρίσει με κατακόρυφο!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σημείωσε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο η αποτυχημένη του προσπάθεια να πανηγυρίσει με κατακόρυφο αναμένεται να γίνει viral.

Γκολάρα πέτυχε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης για λογαριασμό της Άνκαραγκούτσου απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας υπέροχη ατομική ενέργεια, ωστόσο έκανε αποτυχημένο πανηγυρισμό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας εξτρεμ, στο 33ο λεπτό του αγώνα, ξεκίνησε μια προσπάθεια λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του. Κουβάλησε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή, ενώ νωρίτερα είχε αποφύγει δύο αντιπάλους και στη εκτέλεσε υπέροχα στην απέναντι γωνία.

Ωστόσο, στην προσπάθειά του να πανηγυρίσει με κατακόρυφο, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, ενώ ένας εξ’ αυτών κάλεσε το γιατρό της ομάδας για να δει την κατάστασή του 26χρονου.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Χατζηγιοβάνη στην Τουρκία, ενώ μετράει άλλες πέντε ασίστ σε 26 συνολικές συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.





Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x