Γενικά

Αναστέλλει την πειθαρχική διαδικασία για τους τρεις της ESL η UEFA

Η UEFA έκανε γνωστό πως αναστέλει την πειθαρχική διαδικασία που είχε ξεκινήσει για τη συμμετοχή των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Φθηνά την... γλιτώνουν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, έστω και προς το παρόν, για τη δημιουργία της European Super League αλλά και για το γεγονός πως δεν έχουν αποφασίσει την «διάλυσή» της.

Όπως έγινε γνωστό από την UEFA μέσω ανακοίνωσης, η πειθαρχική διαδικασία εναντίον των τριών συλλόγων έχει ανασταλεί μέχρι νεοτέρας, κάτι που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν με τιμωρία ή αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή τη στιγμή.

Η πειθαρχική διαδικασία που είχε ξεκινήσει η UEFA αφορούσε την παραβίαση του νομικού πλαισίου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ωστόσο βάζει... φρένο. Ορισμένα ευρωπαϊκά Μέσα παρουσιάζουν την εν λόγω απόφαση ως μια κίνηση καλής θέλησης από πλευράς ομοσπονδίας, ενώ ορισμένα υποστηρίζουν πως οι διοργανωτές της European Super League έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν διασφαλίσει μέσω της νομιμότητας την αποφυγή της τιμωρίας τους.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x