Γενικά

Τρέλα στην Αργεντινή με τον VAR: Παραλίγο το 4-2 να γίνει… 3-3!

Απίθανα πράγματα στην αναμέτρηση της Ντιφένσα κόντρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η μάχη του τίτλου στην Αργεντινή, αυτή τη στιγμή τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν άμεσα τον τίτλο κι αυτές είναι οι Ατλέτικο Τουκουμάν, Μπόκα Τζούνιορς και Ρασίνγκ Κλουμπ.

Η τελευταία είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ντιφένσα, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, αφού μέχρι τα τελευταία λεπτά η Ρασίνγκ ήταν πίσω στο σκορ με 3-2.

Στο 78’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν μάλιστα δίχτυα για να διαμορφώσουν τα καταδικαστικό για τους φιλοξενούμενους 4-2, ωστόσο κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο VAR.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν ακυρώθηκε το γκολ, αλλά η φάση γύρισε πίσω για να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ρασίνγκ, αφού ο διαιτητής θεώρησε ότι υπήρχε παράβαση πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Βέκιο που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ, με αποτέλεσμα να παραμένει σε πρώτη φάση το 3-2. Ωστόσο, η Ρασίνγκ βρήκε την ισοφάριση που ήθελε.



Με κεφαλιά του Μορένο στο 90’+6’, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 και παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x