Ελλάδα

Νίκησε επαγγελματικά την Τρέντσιν η Κ19 του Παναθηναϊκού, αλλά έχασε τον Φρόκου

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε 2-0 της Τρέντσιν στη Λεωφόρο, αλλά έχασε τον Λεάντρο Φρόκου με τραυματισμό που ίσως είναι σοβαρός.

Το όνειρο της Youth League, φαίνεται πως θα συνεχίσει για την Κ19 του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι επικράτησαν 2-0 της σλοβακικής Τρέντσιν, πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, όμως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Σλοβακίας (2/11).

Κορυφαίοι του Παναθηναϊκού ήταν οι Μπιλάλ και Λεάντρο Φρόκου, οι οποίοι πέτυχαν δύο πολύ όμορφα γκολ και διαμόρφωσαν ουσιαστικά το τελικό σκορ. Παρόλα αυτά, μια άσχημη στιγμή «χάλασε» τη βραδιά των «πρασίνων». Ο Λεάντρο Φρόκου τραυματίστηκε στο 70’, γεμίζοντας ανησυχία τις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς έπιανε το γόνατό του και αποχώρησε κλαίγοντας.



Το ματς
Τα «τριφυλλάκια» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, πίεζαν ψηλά την Τρέντσιν και σημείωσαν την πρώτη φάση στο 11ο λεπτό, με ένα καλό σουτ του Μπιλάλ που απέκρουσε δύσκολα ο Σλάβιτσεκ. Στο 18ο λεπτό, μετά από συνεχόμενη πίεση των «πρασίνων» ο Βολάκης έκανε επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Καλοσκάμης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26ο λεπτό, ο Φρόκου με μαγική κίνηση έκανε την ποδιά, μπήκε στην περιοχή, αλλά στη συνέχεια το σουτ του ανακόπηκε. Όλη αυτή η πίεση ευοδώθηκε στο 28', όταν μετά από υπέροχη πλαγιοκόπηση και σέντρα του Βολάκη, ο Μπιλάλ με κεφαλιά έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.



Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Φρόκου να παίρνει τη σκυτάλη και με μια φοβερο σουτ εκτός περιοχής να γράφει στο 38’ το 2-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα, Ο Μπιλάλ πέρασε τον τερματοφύλακα, σούταρε, αλλά πρόλαβε αμυντικός της Τρέντσιν και έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, γλυτώνοντας το 3-0.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τέλειωσε το πρώτο, με τον Μπιλάλ μετά από ατομική ενέργεια να έχει δοκάρι στο 51’. Μετά από αυτό, η Τρεντσίν για ένα τέταρτο περίπου πίεσε τον Παναθηναϊκό, μέχρι το 69’, όταν έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γκάιντος. Οι «πράσινοι» ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα, είχαν νέο δοκάρι με τον Κάτρη, και τελικά κράτησαν χωρίς να απειληθούν το 2-0.

Παναθηναϊκός (Σαμιός): Παναγάκος, Τσέβας, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κυριόπουλος (87' Νότας), Φρόκου (71' Σπαθάρης), Μπιλάλ (90' Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης (90' Καλός), Συμεωνίδης, Φικάι (71' Κάτρης)

Τρέντσιν (Φάμπους): Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Σέμπεν, Ντανιχέλ, Χολί, Γκάιντος, Μπεντνάρ (90' Φιάλα), Μούρκο (72' Σκουλτέτι), Πρέκοπ, Χαϊγιόφσκι (85' Τσούλεν), Πραζένκα (45' Ζαβάκι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x