Stoiximan Super League

Zurnal: «Επιμένει για Μακέντα ο Ερυθρός Αστέρας»

Η σερβική ιστοσελίδα αναφέρει πως το θέμα Μακέντα δεν έχει κλείσει για τον Ερυθρό Αστέρα παρά την προφορική συμφωνία του για νέο deal με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι πληροφορίες να μιλούν για προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φεντερίκο Μακέντα για επέκταση συμβολαίου ως το 2023, ωστόσο η σερβική Zurnal έχει άλλη άποψη.

Όπως αναφέρει, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καταθέσει τα όπλα για τον Ιταλό φορ και τις αμέσως επόμενες μέρες θα κινήσει τις διαδικασίες για να τον αγοράσει. Οι Σέρβοι περιμένουν την πώληση του Τομανέ και μέρος από τα έσοδα αυτά θα προσφερθεί στον Παναθηναϊκό για τον Μακέντα.

«Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα είναι μια κίνηση μόνο για να βελτιώσει την διαπραγματευτική θέση τους. Όμως ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος με τις 400.000 ευρώ και θέλει να πάει στον Ερυθρό Αστέρα. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, σύντομα θα πάει στο Βελιγράδι», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κλείσει τη μεταγραφή το συντομότερο για να έχει τον Μακέντα διαθέσιμο για τα προκριματικά του Champions League, καθώς αν εξασφαλιστεί για τρίτη σερί σεζόν η είσοδος στους ομίλους, οι Σέρβοι θα εισπράξουν πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x