Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της φετινής Women’s Football League έκανε το απόγευμα της Κυριακής (05/04) ο ΠΑΟΚ!
Ο «δικέφαλος του βορρά» πανηγύρισε την 20ή του νίκη στο πρωτάθλημα, περνώντας με το εντυπωσιακό 5-0 από την έδρα της Κηφισιάς για την 22η αγωνιστική, αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε το +8 από τους διώκτες του, τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν!
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου μετά και το αγχωτικό εντός έδρας 1-0 επί της Αγίας Παρασκευής, με το τρίποντο αυτό να την ανεβάσει στους 54 βαθμούς (στους 62 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ).
Τέλος, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έδωσαν συνέχεια στη μάχη τους για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, με τον σύλλογο της Αρκαδίας να επικρατεί με 5-0 των Τρικάλων και εκείνον της Κρήτης με 2-0 του Βόλου 2004. Αποτελέσματα με τα οποία ο Αστέρας παρέμεινε στο +2 από τον ΟΦΗ (45β. έναντι 43β.).
Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:
Σάββατο 04/04
Ρέα-Παναθηναϊκός 2-2
Κυριακή 05/04
Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα 5-0
Βόλος 2004-ΟΦΗ 0-2
ΑΕΚ-Αγία Παρασκευή 1-0
Κηφισιά-ΠΑΟΚ 0-5
Οδυσσέας Μοσχάτου-Βόλος (16:00)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






