Αγγλία

Ρομάνο: «Δουλεύει την περίπτωση του Άαρονς η Έβερτον»

Στη διεκδίκηση της απόκτησης του Μαξ Άαρονς εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού έχει μπει η Έβερτον σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την περίπτωση του Μαξ Άαρονς δουλεύει η Έβερτον.

Όπως επισημαίνει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα «ζαχαρωτά» επιθυμούν να κάνουν τον 21χρονο δεξιό μπακ της Νόριτς κάτοικο του «Γκούντισον Παρκ» από το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν και τα εμπόδια των Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτησή του. Οι υπερπρωταθλητές κόσμου έχουν κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τους ιθύνοντες της Έβερτον. Με την τιμή των 35 εκατ. ευρώ, ωστόσο, που άκουσαν να τους αποθαρρύνει προσωρινά. Ενώ, σε ό, τι αφορά τους «κόκκινους διαβόλους» προς το παρόν έχουν μείνει στο να τον τσεκάρουν ως στόχο.

Πάντως, σύμφωνα και με τον Ρομάνο η επιθυμία του τεχνικού της ομάδας του Λίβερπουλ, Κάρλο Ανσελότι, για απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα είναι δεδομένη. Τη φετινή σεζόν ο συμπαίκτης του Δημήτρη Γιαννούλη μετράει 34 συμμετοχές (1 γκολ / 3 ασίστ) με το κλαμπ της Championship σε όλες τις διοργανώσεις, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2024.

Διαβάστε ακόμα:

Ανανέωσε με Ντέρμπι Κάουντι ο Καζίμ

Ο Αμπράμοβιτς θέλει Χάαλαντ στην Τσέλσι

Εκτός μέχρι τον Απρίλιο ο Χέντερσον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x