Βέλγιο

Καθάρισε από ημίχρονο τη Σεν Ζιλουάζ και έμεινε μόνη της στην κορυφή η Αντβέρπ

Έκανε το 6/6 στο πρωτάθλημα του Βελγίου η Αντβέρπ και έμεινε μόνη της στην κορυφή, αφού επικράτησε με 4-2 σε αγώνα εξ αναβολής για την 5η αγωνιστική με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η Αντβέρπ φιλοξένησε την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ σε εξ αναβολής αγώνα της 5η αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα του Βελγίου και επικράτησε με 4-2.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ από το 8ο λεπτό, μετά από το αυτογκόλ του Νιουκόουπ. Στο 15’ ο Γιάνσεν έγραψε το 2-0, στο 22’ ο Φαν Ντερ Χέιντεν μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 38’, όταν ο Λαζάρ Αμανί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 41’ ο Βάινς ήταν αυτός που έγραψε το 3-1 για του γηπεδούχους, με τον Γιάνσεν να κλειδώνει από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη της ομάδας του, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου έκανε το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, κατάφερε να μειώσει σε 4-2 στο 71ο λεπτό, με τον Ντέννις Έκερτ που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 62’. Στο 86’ έμειναν με 9 παίκτες, αφού κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Ελ Αζουζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x