Stoiximan Super League

«Αδειάζει» ο ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες συνεχίζει τις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, αφού αρκετοί παίκτες έχουν εξασφαλίσει πρόωρη άδεια, ενώ τέσσερις ακόμα ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Νέο πρόβλημα με Παπαδόπουλο.

Με αρκετές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Γεωργιάδη αποτελεί αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και ακολούθησε προληπτικά μέρος της προπόνησης, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Στέφανος Αθανασιάδης, λόγω ισχιαλγίας.

Εκτός παρέμειναν και οι Φακούντο Περέιρα και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης αντίστοιχα.

Η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία για τους Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και Ράζβαν Ρατς, οι οποίοι αποχώρησαν μετά το πρωινό πρόγραμμα έχοντας ειδική άδεια, ενώ από την προπόνηση της Μ Παρασκευής θα απουσιάσουν οι Σαρλ Ιτάνζ, Κρίστιαν Νομπόα, Μιγκέλ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x