Stoiximan Super League

Αντεπίθεση με Αραούχο η ΑΕΚ

Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των προπορευόμενων ομάδων και να πλησιάσει περισσότερο στην πεντάδα θέλει η ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι υποδεχόμενη τη Βέροια. Βασικός ο Αραούχο, στον πάγκο ο Βινίσιους.

Το χθεσινό 1-1 μεταξύ ΠΑΣ και Παναθηναϊκού, αλλά και η σημερινή αναμέτρηση Πανιωνίου και Ξάνθης επιτρέπουν στην ΑΕΚ με νίκη σήμερα απέναντι στη Βέροια στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) να μειώσει τη διαφορά της από την πεντάδα και να αντεπιτεθεί με στόχο σε πρώτη φάση τη συμμετοχή στα play offs.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία χωρίς η ομάδα του να έχει ακόμη δεχτεί γκολ, θα παρατάξει την «Ένωση» με επιθετικό σχήμα. Ο Σέρχιο Αραούχο μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με δύο γκολ στο 6-0 επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο θα είναι και πάλι βασικός, έχοντας στα «φτερά» τον Πατίτο και τον Βάργκας, ενώ πίσω τους θα κινείται ο Μάνταλος. Ο Γιόχανσον θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σιμόες ως αμυντικό χαφ και δίπλα του θα βρίσκεται ο έτερος Σουηδός, Αϊντάρεβιτς. Όσον αφορά στην άμυνα, ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, ο Βράνιες επανέρχεται στο πλευρό του Λαμπρόπουλο, με τους Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα. Ο Βινίσιους είναι στη 18άδα, αλλά δεν θα παίξει από την αρχή και πιθανώς να μπει σαν αλλαγή.

Εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, ο τιμωρημένος Σιμόες, ο Αραβίδης που δεν υπολογίζεται και ο Μπακάκης για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η 18άδα: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πέκχαρτ και Αραούχο.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται μετά από καιρό να βρεθεί αρκετός κόσμος, ίσως και πάνω από 10.000 φίλαθλοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x