Γαλλία

Αντέρ Ερέρα: «Σκοπεύω να ολοκληρώσω και τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου μου με την Παρί»

Μόνιμος κάτοικος Παρισιού θέλει να παραμείνει ο Αντέρ Ερέρα καθώς δεν σκοπεύει να σπάσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές της Γαλλίας.

Ο Αντέρ Ερέρα μπορεί να μην είχε και την ιδανική πρώτη χρονιά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δε σκέφτεται σε καμία περίπτωση, ωστόσο, να παρατήσει την ομάδα ή να λύσει το τετραετές συμβόλαιό του.

Αυτό ισχύει τουλάχιστον από πλευράς του και οι δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα αποδεικνύουν την προθυμία του να συνδράμει στα εναπομείναντα παιχνίδια με την Παρί για το Champions League και τη νέα χρονιά που έρχεται προσεχώς.

Ο 30χρονος μέσος έγινε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2019 στο Παρίσι, ωστόσο, τα προβλήματα και οι τραυματισμοί του δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια ενεργούς συμμετοχής αφού έχασε τα 21 ματς στην λειψή χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Τελικά πρόλαβε μόνο να παρευρεθεί στα 18 συνολικά παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων ματς για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, και πέτυχε 1 γκολ και 1 ασίστ.

«Θέλω να παραμείνω σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Έχω ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου εδώ. Είμαι συμπαίκτης με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου που στοχεύουν για τη Χρυσή Μπάλα κάθε χρονιά. Είμαι χαρούμενος εδώ. Μου αρέσει η καθημερινότητα. Θέλω να φθάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω ωραία εδώ, θέλω να είμαι εδώ», ήταν οι δηλώσεις του Ερέρα που προσδοκά την έναρξη της νέας χρονιάς.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x