Ελλάδα

Αντί για fair play, σκόραρε! Και το μετάνιωσε… (video)

Άραγε πότε να σπρίνταρε περισσότερο ο επιθετικός του ΑΟ Μυκόνου; Όταν έβαλε το γκολ, αντί για να παίξει fair play; Ή όταν γύρισε πίσω του και είδε εξαγριωμένο… πλήθος αντιπάλων να τον κυνηγούν;
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ίσως δεν άκουσε. Ίσως δεν κατάλαβε. Ίσως είχε «μπουκώσει» επιθετικά και ήθελε -με κάθε τίμημα- ν’ αποκαταστήσει τη σχέση του με τα δίχτυα.

Ό,τι κι αν ισχύει, ο Γιώργος Γιωργιός του ΑΟ Μυκόνου δεν έπαιξε το fair play, όταν συμπαίκτης του που βρισκόταν στο έδαφος, σηκώθηκε. Και αντί να δώσει την μπάλα πίσω την μπάλα στους αντιπάλους… ξεχύθηκε στην αντεπίθεση. Πέρασε τον τερματοφύλακα. Και τελικά μετάνιωσε που πλάσαρε στην κενή εστία.

Ή τουλάχιστον αυτό υποθέτει κανείς βλέποντας… όλο τον Δήμο Τραχώνων να τον κυνηγά στη συνέχεια! Και την ομάδα του να τρώει σκόπιμα γκολ στην επόμενη φάση για ν’ αποκαταστήσει την αδικία!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x