Ισπανία

«Αντίο» και του Χουανφράν στην Ατλέτικο

Αποχαιρέτησε την Ατλέτικο ο Χουναφράν, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή και ευχήθηκε να αγωνιστεί κι ο γιος του στους «ροχιμπλάνκος», χαρακτηρίζοντάς τους καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Μετά τον Γοδίν (λογικά και τον Γκριζμάν) και ο Χουνφράν αποχαιρέτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ύστερα από οκτώ σεζόν παρουσίας στην ομάδα, ο 34χρονος μπακ αποχαιρετάει τους «ροχιμπλάνκος», όπως έκανε γνωστό (και λίγο-πολύ αναμενόταν) μέσω συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στον σύλλογο κάποια στιγμή. Επιπλέον, ευχήθηκε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα στον κόσμο -όπως την χαρακτήρισε- κι ο γιος του κάποια στιγμή.

«Διανύω τις τελευταίες μου μέρες ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά θα επιστρέψω σύντομα γιατί είμαι και οπαδός αυτού του κλαμπ. Μου έχει δώσει τα πάντα η Ατλέτικο και θα επιστρέψω για να βοηθήσω όπου μπορώ», τόνισε ο Χουανφράν.

Στη συνέχεια συγκίνησε όσους παρακολουθούσαν τη συνέντευξη Τύπου, αφού αναφερόμενος στον γιο του μίλησε για το όνειρο που έχει γι’αυτόν: «Μικρέ, ελπίζω μια μέρα να φορέσεις κι εσύ τη φανέλα αυτής της ομάδας, είναι η καλύτερη στον κόσμο»

Συνεπώς, η ομάδα του Σιμεόνε, χάνει ακόμη έναν στυλοβάτη (όχι του ίδιου διαμετρήματος) της πολύ καλής πορείας των τελευταίων ετών, μετά από τον Ντιέγο Γοδίν, που δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, αλλά και τον Αντουάν Γκριζμάν, που έκανε πρόσφατα ξεκάθαρες τις προθέσεις του. Με τη διαφορά ότι ο Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα.

Με την Ατλέτικο ο Χουανφράν, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014, ένα Κύπελλο (2013), ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2015), τα δυο Europa League (2012, 2018). Σε εθνικό επίπεδο ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Ισπανίας που ανέβηκε στην κορυφή της Ισπανίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x