Oλλανδία

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Παρελθόν από τον πάγκο του Άγιαξ ο Στάιν

Με διαφορετικό προπονητή θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ καθώς ο Μόρις Στάιν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Μπαίνει σε βαθιά κρίση ο Άγιαξ! Η ομάδα του Άμστερνταμ μετά την κάκιστη πορεία του στο πρωτάθλημα, πήρε την απόφαση να απολύσει τον Μόρις Στάιν από την τεχνική ηγεσία μετά από 11 παιχνίδια στον πάγκο.

Την είδηση μετέδωσε η Telegraaf, η οποία αναφέρει ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Κατά την παρουσία του στον πάγκο, ο Άγιαξ κατρακύλησε στη 17η θέση της Eredivisie, με την ήττα 4-3 στην Ουτρέχτη να αποτελεί το «κύκνειο άσμα» του στο Άμστερνταμ.

Να σημειωθεί ότι το κλίμα για τον Στάιν ήταν αρκετά «βαρύ» το τελευταίο διάστημα με τους φίλους της ομάδας αλλά και τον Λουίς Φαν Χάαλ να εισηγείται την απόλυση του, παρά τη στήριξη που του είχε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο Άγιαξ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στις 14 Δεκεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x