Μετά την ήττα από την Ίντερ στο Champions League και την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, ο Άγιαξ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-1 της Μπρέντα εντός έδρας.
Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη league phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης προηγήθηκε με τον Γκλουκ στο τέταρτο μόλις λεπτό, ωστόσο το πέναλτι του Φαν Χόιντονκ στο 16’ έφερε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε και ακυρωθέν γκολ στο 33'.
Εντέλει, ο Αίαντας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Τέιλορ σκόραρε για το 2-1 στο 46ο λεπτό, με την αποβολή του Μπάλαρντ στο 71’ να απλοποιεί την κατάσταση για τους γηπεδούχους, που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






