Γενικά

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ισοπαλία με ανατροπή για τη Σερβέτ κόντρα στη Ζυρίχη

Η Σερβέτ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 απέναντι στη Ζυρίχη, όμως πήρε τελικά την ισοπαλία (2-2) και τώρα στρέφεται στη ρεβάνς με την Γκενκ, που θα δείξει και την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Έδειξε ψυχή η Σερβέτ!

Η ελβετική ομάδα ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στη Ζυρίχη, παρά το γεγονός πως μέχρι το 64' βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2. Πλέον, η Σερβέτ στρέφεται στη ρεβάνς με την Γκενκ στο Βέλγιο, απ' όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Europa League. Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς μεταξύ τους είχε έρθει 1-1 στην Ελβετία.

Όσον αφορά το ματς, η Ζυρίχη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Ρόνερ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν αντίδραση και έκαναν κακό πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο βρέθηκαν γρήγορα πίσω με δύο τέρματα, με τον Μάθιου να σκοράρει στο 57'.

Ενώ όλα έμοιαζαν πολύ δύσκολα για την ομάδα της Γενεύγς, ο Μπεντιά με πέναλτι μείωσε σε 2-1 στο 64', ενώ στο 86' ο Κουτεσά με ασίστ του προηγούμενου σκόρερ ισοφάρισε σε 2-2, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει έναν βαθμό για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x