Γενικά

Φρέναρε τη Μακάμπι πριν τη Λεωφόρο η Μπεϊτάρ

H Mπεϊτάρ προηγήθηκε στη Χάιφα, ισοφαρίστηκε στη συνέχεια από τη Μακάμπι αλλά άντεξε ως το φινάλε και έφυγε με τον βαθμό (1-1), παρότι έπαιζε στο φινάλε με παίκτη λιγότερο.

Γκέλαρε πριν τη Λεωφόρο η Μακάμπι Χάιφα! Η ερχόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Μπεϊτάρ Ιεροσαλήμ και έρχεται στην Αθήνα για τον «τελικό» πρόκρισης… πληγωμένη.

Μάλιστα, η Μακάμπι είδε το σερί τριών νικών που έτρεχε να σταματά και να μένει στο -6 από την πρωτοπόρο Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους μόλις 6 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Σε σχέση, πάντως, με τα άλλα ματς, ο Μεσάι Ντέγκο παρέταξε την ομάδα του με τετράδα στην άμυνα αντί για τριάδα και διάταξη 4-2-3-1. Είχε τον Καϊούφ στην εστία και τους Σούντκρεν, Σεκ, Γκέρσον, Κορνούντ στην άμυνα. Σο και Γιαμπέρ στον άξονα, με τον Σερί σε ρόλο δεκαριού. Στα «φτερά» της επίθεσης οι Χαϊάι, Καλαϊλί, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Πιερό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τη Μακάμπι και πάγωσαν το «Σάμι Οφέρ Στάντιουμ» στο 20ο λεπτό με τον Σουά. Με την Μπεϊτάρ να διατηρεί το προβάδισμα ως το φινάλε του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το τέμπο και τις γραμμές τους στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας αρκετά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 69ο λεπτό με τον Ραφαέλοφ, που είχε μπει δέκα λεπτά νωρίτερα στο ματς, να φτιάχνει το 1-1 του Πιερό. Και δέκα λεπτά μετά ο Μιγκέλ Σίλβα αποβλήθηκε και άφησε την Μπεϊτάρ με παίκτη λιγότερο, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ως το τέλος και πήραν έναν σημαντικό βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x