Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Γκόου Αχεντ Ιγκλς…
Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην League Phase του Europa League, έχασε στο ολλανδικό πρωτάθλημα από την Τέλσταρ με 4-2, σήμερα, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 1-0.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με τον Τέιαν, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Ρόσεν στο 42', ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το αυτογκόλ του Τέιαν.
Ο Φαν Ντε Κάμπ επανέφερε το προβάδισμα δύο τερμάτων της Τέλσταρ στο 71', για να μειώσει εκ νέου η Γκόου Αχεντ Ιγκλς δύο λεπτά μετά, με τον Σμιτ. Ωστόσο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χέτλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Έτσι, μετά από δύο συνεχόμενα «τρίποντα» και τρία παιχνίδια χωρίς ήττα στην Eredivisie, το σερί της προσεχούς αντιπάλου του «τριφυλλιού» έλαβε τέλος και παρέμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας.
Η 11άδα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ντε Μπούσερ, Ντεϊλί, Νάουμπερ, Κράμερ, Άντελγκααρντ (79' Τζέιμς), Σουράι (79' Στόκερς), Λίντχορστ (63' Ραχμούνι), Μέουλενστεεν, Γκούντμαϊν (62' Μάργκαρετ), Πέτερσον (63' Μπρέουν), Σμιτ.
Διαβάστε Επίσης
Παναθηναϊκός: Οδηγίες για τους κατόχους διαρκείας σχετικά με τον αγώνα κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Super Cup! Σιώπης: «Περνούσαμε δύσκολες στιγμές, εμπιστεύομαι 100% τον Κόντη» Ο Αντετοκούνμπο έκανε έκπληξη στη ομάδα μπάσκετ νοητικής αναπηρίας του Παναθηναϊκού! Oι «ντόπες» Μπακασέτα, ο εκτελεστής Ζαρουρί και η ομιλία του Κόντη: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στη Βέρνη!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






