Γενικά

Έβγαλε αντίδραση με εκτός έδρας νίκη η Τσέλιε μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ

Λίγες μέρες μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ και πριν τη ρεβάνς, η Τσέλιε έδειξε αντίδραση, καθώς νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Κόπερ για το πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Η Τσέλιε έβγαλε αντίδραση άμεσα μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ στη Σλοβενία, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας επί της Κόπερ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Σλοβενίας.

Η νίκη αυτή διατήρησε την ομάδα σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, Κόπερ και Μάριμπορ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντάρκο Χρκα στο 19ο λεπτό, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βίτορ Καμπέλος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Τσέλιε, και προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

H 11άδα η Τσέλιε: Κόλαρ, Νιέτο, Τουτίσκινας, Καρνίτσνικ, Κβέσιτς, Αβντίλι, Ιοσίφοφ, Σέσλαρ, Χρκα, Κούτσιτς, Πράνιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x