Γενικά

Χαμογέλασε μετά από δύο μήνες στο πρωτάθλημα η Γκόμελ

Η Γκόμελ, αντίπαλος του Άρη στα προκριματικά του Conference League, λύγισε την Ντινάμο Μπρεστ (1-0) και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Επιτέλους νίκη για την Γκόμελ! Η αντίπαλος του Άρη στα προκριματικά του Conference League, λύγισε την Ντινάμο Μπρεστ (1-0) και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Νωρίτερα, βέβαια, είχε προηγηθεί μια φιλική νίκη και άλλη μία στο Κύπελλο, ωστόσο η Γκόμελ είχε να πανηγυρίσει στο πρωτάθλημα από τις 17 Απριλίου, όταν και είχε επικρατήσει 3-1 της Ντνιεπρ Μογκίλεφ.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με φάσεις εκατέρωθεν. Μάλιστα, οι τελικές ήταν παρόμοιες με 12 για την Γκόμελ και 9 για την Ντινάμο Μπρεστ. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων ήρθε στο 66ο λεπτό με τον νεαρό Νιγηριανό εξτρέμ Αντεόλα να σκοράρει και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Γκόμελ: Σαντόφσκι – Πάντια, Μάτβεϊτσικ, Σόκολ, Κουτσίνσκι – Κόστροφ – Ποταπένκο, Μπάγκα (58’ Σόπβελ), Αλεκσίεβιτς, Αντεόλα (84’ Ερμάκοβιτς) – Μάκας (65’ Γκογκολασβίλι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x