Πορτογαλία

Ανατροπή στην… ανατροπή και «τεσσάρα» η Μπράγκα πριν τον Παναθηναϊκό!

Η Μπράγκα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League, δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Τσάβες, ωστόσο νίκησε 4-2 με ανατροπή και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Μπράγκα!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League πήρε τους πρώτους της βαθμούς στην Πορτογαλία, αφού νίκησε με ανατροπή και σκορ 4-2 την Τσάβες, δείχνοντας και πάλι πάντως ασταθές πρόσωπο.

Η Μπράγκα προηγήθηκε στο ματς, με τον Μπρούμα, πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, να κάνει ένα εντυπωσιακό πλασέ στο 16' και να τη βάζει μπροστά. Παρόλα αυτά, το ματς δεν ήταν τόσο απλό.



Η Τσάβες ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με γκολ του Χέκτορ Ερνάντες μετά από κόρνερ του Νουακάλι. Μάλιστα, ο ίδιος έβαλε και δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, που σόκαρε την Μπράγκα!





Παρόλα αυτά, η Μπράγκα έδειξε πολύ πειστική αντίδραση. Ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας, Ρικάρντο Όρτα, ισοφάρισε στο 58' με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ, μετά από απίθανη «τακουνιά» του Άμπελ Ρουίζ. Η Τσάβες έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Νογκέιρα στο 80', και μόλις 1 λεπτό αργότερα δέχθηκε και τρίτο γκολ, με τον Σιμόν Μπανζά να ολοκληρώνει την ανατροπή της Μπράγκα, χάρη σε κεφαλιά από το φάουλ που έφερε την κόκκινη!





Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πίζι, ο οποίος είχε μείνει στον πάγκο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο μπήκε ως αλλαγή στο 87' και πρόλαβε να βρει δίχτυα. Πλέον, η Μπράγκα στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Τετάρτη (23/8, 22:00).

Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική:

Παρασκευή 18/8

Κάσα Πία-Σπόριτινγκ Λισαβόνας 1-2

Σάββατο 19/8

Γκιμαράες-Ζιλ Βισέντε 2-1
Τσάβες-Μπράγκα 2-4

Μπενφίκα-Αμαδόρα 22:30
Πορτιμονένσε-Μποαβίστα

Κυριακή 20/8

Εστορίλ-Ρίο Αβε 17:30
Πόρτο-Φαρένσε 20:00
Βιζέλα-Αρούκα 22:30

Δευτέρα 21/8

Φαμαλικάο-Μορεϊρένσε 22:15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x