Ισπανία

Τιμούν τη μνήμη του Αντόνιο Ρέγες, Άρσεναλ και Σεβίλλη

Ευκαιρία στους οπαδούς των Σεβίλλη και Άρσεναλ θα είναι το προσεχές φιλικό του Σαββάτου ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, όπως γνωστοποιήθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Το προσεχές Σάββατο στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Σεβίλλης θα τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντα ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων φέρουν μεγάλη λατρεία για τον ποδοσφαιριστή και έτσι αποφασίστηκε στην μεταξύ τους συνάντηση να αφιερωθούν αρκετά λεπτά στη μνήμη του ως τον ελάχιστο φόρο τιμής.



Ο Ισπανός γέννημα θρέμμα Ανδαλουσιάνος, από την ευρύτερη περιοχή της Σεβίλλης έχασε τη ζωή του την πρώτη μέρα του Ιουνίου του 2019 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 35 ετών. Μεταξύ άλλων έπαιξε σε Σεβίλλη, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα και Εσπανιόλ, ενώ ήταν διεθνής 21 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Επιπλέον είχε καταγράψει μια εμφάνιση με την αυτόνομη ομάδα της Ανδαλουσίας και παράλληλα το 2002 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κ19 με τη μικρή εθνική της Ισπανίας. Στα αξιοσημείωτα επιτεύγματά του οι 5 κατακτήσεις Europa League, η παρουσία στον τελικό του Uefa Champions League το 2006, η κατάκτηση του ιστορικού αήττητου Αγγλικού Πρωταθλήματος με την Άρσεναλ και του Ισπανικού με τη Ρεαλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x