Τη χαρά του και την… έκπληξή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του εξέφρασε ο Αντονίτο σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του Παναθηναϊκού.

«Μου είπε πως βασίζεται και σε μένα ώστε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό με δελέασε για να πάρω την απόφασή μου», είπε για την επικοινωνία που είχε με τον Τσάβι Ρόκα προτού κλείσει στο «τριφύλλι», αλλά και με τον Ανουάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το αν ρώτησε τον Ανουάρ για τον Παναθηναϊκό: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ανουάρ, ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί, οπότε τον ρώτησα πριν πάρω την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον σύλλογο όσο και για την πόλη. Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

Για το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω μια εμπειρία από μια ξένη χώρα. Δεν το περίμενα να πάω σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Έχω έρθει με όρεξη να βοηθήσω. Σίγουρα αυτές τις πρώτες ημέρες αισθάνομαι αποσβολωμένος με τόσες πληροφορίες και εικόνες που εισπράττω. Σιγά σιγά θα κοιτάξω να μαθαίνω και αγγλικά, ενώ ήδη άρχισα να μαθαίνω κάποιες λέξεις στα ελληνικά. Είμαι όμως χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι σε μια μεσογειακή χώρα με τόσο καλοσυνάτους ανθρώπους».

Για όσα του είπε ο Τσάβι Ρόκα: «Μου είπε πως βασίζεται και σε μένα ώστε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό με δελέασε για να πάρω την απόφασή μου».

Για τη συνύπαρξη με τον Σάντσες: «Στους μεγάλους συλλόγους υπάρχει ανταγωνισμός. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube