Γενικά

Θα... συζητηθεί το μέτρο του Σεβτσένκο: Οι διαιτητές θα περνούν από ανιχνευτή ψεύδους!

Δραστικά μέτρα για να καταπολεμήσει τα λάθη, τα οποία γίνονται από δόλο από τους διαιτητές σκοπεύει να λάβει ο Αντρέι Σεβτσένκο.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο ανέλαβε εδώ και μερικούς μήνες την ηγεσία του ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, όντας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Και ένας από τους πρωταρχικούς του σκοπούς είναι να δώσει λύση στο θέμα της διαιτησίας, το οποίο μαστίζει το ποδόσφαιρο της χώρας αφού υπάρχουν καταγγελίες για λάθη από δόλο αλλά ακόμα και δωροδοκίες.

Και ο Σεβτσένκο παίρνει ένα δραστικό μέτρο, διότι πρόκειται να περνά τους διαιτητές από ανιχνευτή ψεύδους πριν σφυρίξουν το εκάστοτε παιχνίδι. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει πως έχει πληροφορηθεί η «Athletic» σε δημοσίευμά της.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια απόφαση που αν εφαρμοστεί θα προκαλέσει μπόλικες συζητήσεις, αλλά ο άλλοτε σπουδαίος φορ φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να βάλει τέλος στην αδικία.

Μάλιστα, φαίνεται πως η εν λόγω απόφαση έχει παρθεί σε συνεργασία του νέου προέδρου της ομοσπονδίας με τη νέα επικεφαλής της ουκρανικής διαιτησίας, Κατερίνα Μονζούλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x