Ισπανία

Αντσελότι: «Πίεση και άγχος είχα το 1996 και δεν ήξερα αν θα επιβιώσω μέχρι το 2000»

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αισθάνεται πίεση όσο μαίνεται η «μάχη» του πρωταθλήματος και πλησιάζουν οι αγώνες του Champions League.

«Η πίεση είναι η βενζίνη για να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση δημοσιογράφου πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε (01/02, 22:00).

Αφορμή της ερώτησης ήταν η ανακοίνωση αποχώρησης του Τσάβι, που όπως δήλωσε δεν άντεξε την πίεση στη Μπαρτσελόνα. Ο 64χρονος προπονητής έδωσε δίκιο στον Ισπανό «θρύλο» των «μπλαουγκράνα», κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο δικό του παρελθόν και την εκκίνηση της προπονητικής του καριέρας.

«Περισσότερη πίεση ένιωσα στην αρχή της καριέρας μου στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας το 1996. Μου πήρε τόσο πολύ χρόνο να διαχειριστώ το άγχος που είπα στον βοηθό μου ότι εάν συνεχίσω έτσι δεν βλέπω να τα καταφέρνω μέχρι το 2000! Τώρα είμαστε στο 2024, 29 χρόνια μετά και μπορώ να πω ότι συνηθίζει με τον καιρό στην πίεση», συμπλήρωσε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.



Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x