Ο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Γκουαρντιόλα με την Σίτι, αναφέρθηκε στα πολλά μυϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα την φετινή χρονιά.
«Τα γεγονότα δείχνουν ότι κάτι πάει εξαιρετικά άσχημα. Από το τότε που ξεκίνησε η σεζόν, υπάρχουν 22 μυϊκοί τραυματισμοί στην Ρεάλ. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά σε ένα σύλλογο σαν την Ρεαλ τέτοια κατάσταση δεν είναι φυσική» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
Να θυμίσουμε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν, υπήρξε βοηθός του Ιταλού την χρονιά που οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ το 2014-2015.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






