Stoiximan Super League

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, είναι το χρέος μας προς την ιστορία του συλλόγου»

Ο βοηθός του Λευτέρη Βελέντζα, Θοδωρής Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στην βελτίωση που δείχνει ο Απόλλων αλλά και στο χτίσιμο της ομάδας από εδώ και πέρα.

Να δουλεύουν ως το φινάλε με επαγγελματισμό και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο ως ελάχιστο χρέος προς την ιστορία της ομάδας έχουν άπαντες στον Απόλλωνα σύμφωνα με τον βοηθό του Λευτέρη Βελέντζα, Θοδωρή Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς. Είμασταν βελτιωμένοι επιθετικά, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής και της κατοχής της μπάλας κόντρα στον Απόλλωνα. Θέλαμε να το συνδυάσουμε σήμερα με μια πιο επιθετική παρουσία και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναιτλωικό. Απέναντι είχαμε μια πολύ καλά δομημένη ομάδα, δεν καταφέραμε όμως παρότι είχαμε μια καλή εμφάνιση να την συνδυάσουμε με μια νίκη. Θέλαμε να μπλοκάρουμε τον άξονα του Παναιτωλικού και από εκεί να δημιουργήσουμε ρήγματα. Είχαμε αμυντική ισορροπία αλλά το ματς κρίθηκε σε μια φάση που ήρθε ένα πέναλτι που θα έπρεπε να αποφύγουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ο προπονητής τους έδωσε συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με επαγγελματισμό που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την βαθμολογική μας θέση, κάτι που είναι το χρέος μας απέναντι στον ιστορικό σύλλογο. Πρέπει να προετοιμάσουμε σιγά σιγά την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Έχουμε βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Ο σχηματισμός αυτός μας δίνει μια αμυντική ισορροπία. Δεν απειλούμαστε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους μας σε κανονική διάρκεια αγώνα. Αν δεν γινόταν το πέναλτι πιστεύω θα ήταν τελείως διαφορετικό το ματς. Αυτό που θέλουμε να διορθώσουμε είναι ότι δεν απειλήσαμε πολύ»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x