Κύπρος

Τριάρα και κορυφή για ΑΕ Λεμεσού

Με πρωταγωνιστή τον Βελγομαροκινό Ράιαν Μαέ, η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 στην έδρα της και μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα των πλέι-οφ για να περάσει πρώτη με 58.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η ΑΕ Λεμεσού, που με κορυφαίο τον Ράιαν Μαέ, επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα των πλέι-οφ του πρωταθλήματος στην Κύπρο και πέρασε με αγώνα περισσότερο την Ομόνοια, με 58 πόντους, έναντι 56 της άλλης μεγάλης διεκδικήτριας. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο, το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Τρουγιόλς στο 19ο λεπτό και πήραν άνετα το τρίποντο.

Το ματς ήρθε πολύ βολικά για τους γηπεδούχους με την αποβολή του Τρουγιόλς στο 19ο λεπτό μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα. Στο 29ο λεπτό μετά από έξοχη ενέργεια του Τεξέιρα με κεφαλιά ο Μπρούνο Σάντος άνοιξε το σκορ για ν’ ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Βελγομαροκινός Μαέ, πήρε το όπλο του στη συνέχεια για να ευστοχήσει σε πέναλτι στο 44’ μετά από μαρκάρισμα του Γκονζάλεθ στον Τόρες για το 2-0.

Η ΑΕ Λεμεσού μπήκε πάλι αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος για να καθαρίσει το παιχνίδι και με τον Μαέ, να κερδίζει πέναλτι στο 50’ έκανε το 3-0, αφού ο στράικερ των νικητών, νικήθηκε αρχικά από τον Μολ, αλλά στην επιστροφή έκανε από κοντά σκόραρε. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και πήραν άνετα το τρίποντο, ενώ στο 85’ ο Λαφράνς σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Φλόριαν που έκανε την ασίστ βρισκόταν σε αντικανονική θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x