Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Άρη για την παρουσία τους στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α. Τεράστια εμφάνιση από Δεληζήση, Ροζ και Τζέγκο.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν πέτυχε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 2-0 στο Ο.Α.Κ.Α. επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν ανά διαστήματα συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ενώ πήραν «άριστα» στη μεσοαμυντική τους λειτουργία. Κάτι που το οφείλουν στην πλειονότητα των παικτών τους, οι οποίοι λειτούργησαν ως ένα καλοκουρδισμένο σύνολο. Προεξεχόντων, βέβαια, του Δεληζήση αλλά και των Ροζ και Τζέγκο.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Άρη (με άριστα το δέκα):

Κουέστα (6): Στη μεγαλύτερη στιγμή της ΑΕΚ «σώθηκε» από το δοκάρι της εστίας του και στα… καπάκια από την προβολή του Ροζ. Παρόλα αυτά, όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για την ομάδα του.

Σούντγκρεν (6): Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης επιχειρούσε κυρίως από την πλευρά του. Βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Τόσο στο αμυντικό σκέλος, όσο και στο επιθετικό.

Ροζ (8): Μόνο και μόνο για το ότι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (29’) αλλά και για το ότι πραγματοποίησε καίρια προβολή σε σουτ του Μάνταλου στο 70’ (στην πιο επικίνδυνη στιγμή της ΑΕΚ στο ματς) αξίζει έναν πολύ καλό βαθμό. Συνολικά είχε τρεις επεμβάσεις, αλλά και ισάριθμα λάθη. Στο πρώτο μέρος προσπάθησε να «χτίσει» επιθέσεις με τις μακρινές του μεταβιβάσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Δεληζήσης (9): Συγκλονιστικός. Ήταν κυριολεκτικά παντού και προσέφερε τα μέγιστα με τις δυναμικές του επεμβάσεις (4). Μάλιστα, πήρε και την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο γκολ της ομάδας του. Κι όλα αυτά παραμένοντας αλάνθαστος!

Σάκιτς (6): Είχε να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη αποστολή από όλους του τους συμπαίκτες -αναλαμβάνοντας το μαρκάρισμα του Λιβάι Γκαρσία- και την έφερε εις πέρας. Με εξαίρεση το ξεκίνημα του αγώνα που «έφαγε» μία-δύο ντρίπλες από τον 23χρονο εξτρέμ της «Ένωσης» σημείωσε μια αρκετά μεστή εμφάνιση.

Τζέγκο (8): Ο καλύτερος του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Είχε κομβική παρουσία στη μεσοαμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, ενώ ταυτόχρονα ξεκινούσαν από τα πόδια του οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία και στο 2ο μέρος, ολοκληρώνοντας το ματς με τέσσερα κλεψίματα.

Σάσα (6): Δεν πραγματοποίησε το ίδιο καλή εμφάνιση με τον «Διόσκουρό» του στα χαφ, αλλά βοήθησε την ομάδα του. Αποτέλεσε και εκείνος ένα από τα σημαντικά «γρανάζια» του Άρη στη εξαιρετική αμυντική του λειτουργία, ενώ σημείωσε και δύο κλεψίματα.

Γκάμα (6): Συμμετείχε στο δημιουργικό κομμάτι του Άρη, αλλά όχι με την ίδια επιτυχία που έχει συνηθίσει τους φίλους της ομάδας του. Βέβαια, από τα πόδια του (με εκτέλεση κόρνερ) ξεκίνησε -για ακόμα ένα παιχνίδι- η φάση του πρώτου γκολ του Άρη.

Μπερτόγλιο (6): Τραβιόταν αρκετά στα άκρα, προκειμένου να πάρει την μπάλα. Δεδομένης της ποιότητάς του δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα. Ενώ, έχασε και μεγάλη ευκαιρία να διαμορφώσει το 2-0 στο 48’.

Ματέο Γκαρσία (6): Συνείσφερε με το πρέσινγκ του, δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, ενώ είχε και δύο τελικές προσπάθειες. Ήταν δραστήριος και σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό.

Μαντσίνι (6): Όπως και ο Γκαρσία βοήθησε με τρεξίματά του στην πίεση των αντίπαλων στόπερ. Έπαιζε έξω από το «κουτί». Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του, εν αντιθέσει με τον ίδιο που προσπάθησε να τους δημιουργήσει φάσεις.

Μάνος (6): Αντικατέστησε τον Μαντσίνι στο 66’ και ήταν δραστήριος. Μάλιστα, σημείωσε και την ασίστ στο 2-0 της ομάδας του στο 90’+1’ με τον Σίλβα.

Σίλβα (7):Μπήκε στο 74’ στη θέση του Μπερτόγλιο και ήταν εκείνος που «κλείδωσε» τη νίκη για τον Άρη.

Κάτσε (-): Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ματίγια (-): Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μπρούνο (-): Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Δεληζήσης: «Κοιτάμε τη δεύτερη θέση, άδικο αυτό που γίνεται με τη Football League»
Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει δύο ματς ο Κρίστισιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x