Oλλανδία

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κοσίδη με ούζο, τζατζίκι και... Ζορμπά η Φένλο!

Η Φένλο ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κοσίδη από την ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Την απόκτηση του Μιχάλη Κοσίδη, για έναν χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ, ανακοίνωσε η Φένλο, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Έτσι, ο νεαρός επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων, προκειμένου να επιστρέψει πιο έτοιμος και με περισσότερες παραστάσεις στην «Ένωση», ενώ θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας όπου πριν τρία χρόνια ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε κάνει μία εξαιρετική σεζόν, αφού είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Eredivisie.

«Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει μήκος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτό μπορεί να έχει αξία για την ομάδα ως σημείο επαφής και επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν», ανέφερε ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Μαρκ φαν Χίντουμ.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος σέντερ φορ δήλωσε: «Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με έχει στο ρόστερ του.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει»




Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα δημιούργησε ένα επικό βίντεο για την παρουσίασή του, το οποίο περιελάμβανε ούζο και τζατζίκι, υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x