Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έρχεται ο Νταντσένκο

Σήμερα ή αύριο στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Όλεγκ Νταντσένκο, που θα αποτελέσει την προσθήκη στη θέση του δεξιού μπακ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη, ίσως και μοναδική προσθήκη της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι η ΑΕΚ. Σήμερα ή αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Όλεγκ Νταντσένκο.

Η συμφωνία με την Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του Ουκρανού δεξιού μπακ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς είναι δεδομένη και εκκρεμούν ουσιαστικά τα διαδικαστικά ζητήματα.

Ο 26χρονος άσος προέρχεται από φουλ σεζόν έχοντας 16 συμμετοχές και 5 ασίστ στο πρώτο μισό ως δανεικός στην Ούφα, ωστόσο λόγω της χειμερινής διακοπής στο ρωσικό πρωτάθλημα η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 17 Δεκεμβρίου. Πάντως προπονείτο κανονικά, συνεπώς δεν θα χρειαστεί χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Από σήμερα, δε, αναμένονται εξελίξεις και στις υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα και τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους που λήγουν το καλοκαίρι. Προτεραιότητα της «Ένωσης» είναι να κλείσει το θέμα του Κροάτη επιθετικού, με τον οποίο είχε σημειωθεί πρόοδος στις επαφές την περασμένη εβδομάδα, αλλά υπήρχε ακόμη διαφορά. Θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο, που χθες δεν έπαιξε καθόλου στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x